keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Blogistanian Finlandia

edit 2.1. klo 20:07: Blogistanian Finlandia-voittajaksi valittiin Aki Ollikaisen Nälkävuosi. Onnittelut! Lisätietoja Sallan blogista.

Osallistun ensimmäistä kertaa Blogistanian Finlandia-äänestykseen, jossa siis kirjabloggarit valitsevat oman suosikkinsa 2012 ilmestyneistä kotimaisista kaunoteoksista (ks. lisätietoa Sallan blogista). Vuonna 2011 voiton vei Katja Ketun "Kätilö". 

Ehtona kisassa on, että kirjabloggari on kirjoittanut teoksesta arvion, eli mitä tahansa kirjaa ei saa listalleen läiskäistä. Kävin läpi viime vuoden postaukseni, ja vaikka teoksia on tullut luettua aikamoinen kasa, vuonna 2012 ilmestynyttä kotimaista kaunoa on päätynyt postauksiksi asti vain kaksi! Ne voinkin molemmat mieluusti palkita ehdokkuuksilla, ovat nimittäin loistavia kirjoja. Asetan kirjat tähän järjestykseen siksikin, koska herra Ollikainen on jo yhden palkinnon pokannut. 

Taas yksi kirjablogi asettaa ehdolle seuraavat kaksi kirjaa tässä järjestyksessä (linkeistä pääsee arvioihini):

1) Riikka Ala-Harja: Maihinnousu
2) Aki Ollikainen: Nälkävuosi

Tulokset julkistetaan 2.1. klo 20 Sallan blogissa.

ps. Kirjoitan tätä 1.1. illalla, mutta teksti ajastetaan automaattisesti ilmestymään 2.1. klo 10 aamulla. En siis kirjoita tätä tekstiä työajalla :-)

6 kommenttia:

 1. Minulla on Maihinnousu lukematta, Nälkävuoden sijoituksista en ole yllättynyt vaikkei se minulle SE kirja tänä vuonna ollutkaan. Tiukka kisa.

  ps. :D

  VastaaPoista
 2. Tommi, kiitokset. Onneksi on sentään varaa tuohon keventävään hymiöön.

  VastaaPoista
 3. Bloginne on tunnustettu ->
  http://sami-liuhto.blogspot.fi/2013/01/sain-anita-konkan-sanat-blogista.html

  VastaaPoista
 4. Vau, kiitokset Sami! Oma blogisi on maanmainio. Tohtiiko tässä myöntääkään, että huomaan eksyväni sinne useamman kerran viikossa, ja aina siellä on "mukavaa" :-)

  VastaaPoista